Autor Entitats
12 Març 2015 a 16:00

CaixaBank assessora a 8 empreses de Terrassa en internacionalització

Dins de les Jornades “Porta a l’Exterior” que organitza l’entitat

jornades caixabank1

Les empreses van rebre assessorament en internacionalització // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank va celebrar dilluns per vuitè any consecutiu les Jornades “Porta a l’Exterior” per donar assessorament a més de 100 empreses catalanes interessades a potenciar la seva dimensió internacional. A la iniciativa van participar un total de 8 empreses de Terrassa que cerquen solucions per obrir nous mercats pels seus negocis.

Les Jornades “Porta a l’Exterior” són una iniciativa de CaixaBank per posar al servei de les empreses la seva experiència en comerç exterior i la seva presència i el seu coneixement dels mercats internacionals. En aquesta ocasió els directors de les oficines de representació i sucursals internacionals de CaixaBank, juntament amb l’equip d’especialistes de comerç exterior de l’entitat financera, van oferir una sessió a la Casa Llotja de Mar de Barcelona en la que van mantenir 202 entrevistes i van donar formació personalitzada sobre més de 50 països, convertint-se en l’edició amb un major nombre d’assistents, tant en nombre d’empreses com en la quantitat de mercats sobre els quals es va oferir informació i assessorament.

També per primera vegada aquestes jornades van comptar amb un “país convidat”: Xile. L’entitat financera va promoure la presència d’institucions xilenes especialitzades en comerç i inversions internacionals, entre els quals figuraven CIEChile (l’organisme que representa a l‘Estat de Xile en les seves negociacions amb inversors estrangers) i ProChile (institució encarregada de la promoció de l’exportació xilena i l’atracció del turisme).

Caixabank i l’assessorament per a comerç exterior

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. Igualment, compta amb un equip de banca internacional i amb una xarxa d’oficines de representació a Londres (Regne Unit), París (França), Milà (Itàlia), Stuttgart i Frankfurt (Alemanya), Istanbul (Turquia), el Caire (Egipte), Bogotà (Colòmbia), Beijing i Xangai (Xina), Nova Delhi (Índia), Dubai (Emirats Àrabs), Singapur i Santiago de Xile (Xile).

L’entitat també disposa d’oficines operatives a l’exterior: Varsòvia (Polònia) i Casablanca i Tànger (el Marroc). En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura a més de 50 països. També compta amb acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

Switch to mobile version