Autor Entitats
7 Març 2015 a 15:30

CaixaBank incrementa un 14% els crèdits ICO a Terrassa i Rubí durant el 2014

Va concedir 11.100.000 euros a empreses i autònoms

Seu Central de CaixaBank a Barcelona

Seu Central de CaixaBank a Barcelona // Imatge del web la Caixa

Com entitat adherida al conveni de mediació financera amb ICO, CaixaBank va incrementar l’any passat un 14% l’import de les inversions per finançar a petites i mitjanes empreses i autònoms de Terrassa i Rubí a través de les línies ICO arribant als 11.100.000 euros. A la província de Barcelona va concedir 323,3 milions d’euros i en el conjunt de l’estat va realitzar operacions per valor de 1.846 milions d’euros.

CaixaBank ofereix el finançament del ICO a través de CaixaEmpresa, que compta amb un equip de gestors experts en pimes i 85 centres d’empresa. En concret, CaixaBank compta amb un espai especialitzat per a empreses a Terrassa i un total de 13 a la província de Barcelona.

Les línies ICO permeten a autònoms i empreses finançar el 100% de les seves inversions i de les seves necessitats de circulant.

Switch to mobile version