Autor Triatló - Duatló
18 Març 2015 a 17:30

Daniel Ratera acaba cinquè a la XXV Duatló de Banyoles i Comarques

El triatleta del CN Terrassa va marcar un temps de 1h04’15”

Jordi Muela (dreta) també va participar a la prova // Imatge cedida pel CN Terrassa

Daniel Ratera, triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito, va aturar el crono en 1h04’15” aconseguint una meritòria cinquena plaça en categoria cadet del XXV Duatló de Banyoles i Comarques que es va disputar diumenge passat.

La prova la va guanyar Jordi Montraveta del PC Cervera-Triatló que va aconseguir un registre de 57’12”. Quant a la classificació general, Ratera es va quedar en el lloc 127, en una prova que va encapçalar Nan Oliveras (CE Where is the limit?), amb un temps de 55’45”.

A part de Daniel Ratera, van participar a la prova uns altres sis triatletes: Jordi Muela (59’43”), Jordi Fabra (1h00’14”), Eduard Gallardo (1h01’39”), Ignasi Freixa (1h05’12”), Xavi Valverde (1h06’50”) i Albert Garcia (1h08’20”).

La Duatló de Banyoles i Comarques, una de les proves més antigues del calendari català de duatlons, es desenvolupa en modalitat esprint sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres més finals de cursa a peu.