Autor Societat
11 Març 2015 a 17:45

Detingut un jove per cremar presumptament la motocicleta del seu germà i agredir-lo a ell i a un tercer germà

Foto. Sergi Colomer

Foto. Sergi Colomer

Aquesta matinada el 112 ha rebut una trucada d’un particular que informava que a la via pública hi havia una motocicleta incendiada.

Fins el lloc dels fets, el carrer Morral del llop s’hi han desplaçats els Bombers que han procedit a extingir l’incendi.

Agents de la Policia Local han identificat a un jove que es troba prop del lloc del fets com el germà del propietari de la motocicleta. Els agents han comprovat que aquest primer té nombrosos antecedents policials, un d’ells per delicte d’incendi i segons han observat, el jove presentava diverses erosions, possiblement causades per una baralla.

Ela agents han localitzat al costat de la moto incendiada un pot de colònia amb el que segurament s’hauria ruixat la moto per poder-la cremar.

Al voltant de les 3 de la matinada, el germà del jove i propietari de la motocicleta s’ha presentat  a prefectura per denunciar al seu germà per haver-lo agredit i provocat lesions i possiblement per ser l’autor de l’incendi de la seva motocicleta.

Un tercer germà també s’ha presentat a prefectura per denunciar una agressió, al igual que l’altre germà, per part del primer que havia incendiat la motocicleta.

A les 4 de la matinada, els Mossos d’Esquadra han detingut al germà presumpta autor de les dues agressions als seus germàns i de l’incendi de la motocicleta  per un delicte de lesions en l’àmbit de la llar, ja que en tornar a casa després de declarar a prefectura,  , el tercer dels germans juntament amb la seva parella s’ha trobat la porta de la casa trencada utilitzant panots de la vorera, així com els vidres trencats de l’interiror i el marc de la porta doblegat.

Switch to mobile version