Autor Societat
1 Març 2015 a 12:30

Dissabte i dilluns al matí es tallarà parcialment la Rambla Francesc Macià

Es vol desplaçar el pas de vianant i millorar el drenatge

obres Rambla Francesc Macià mapa

El tram afectat serà el comprès entre la plaça de l’Aigua i el carrer del Consell de Cent // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Demà i dilluns al matí es tallarà el trànsit a la Rambla Francesc Macià, concretament al tram comprès entre la plaça de l’Aigua i el carrer del Consell de Cent, per dur a terme obres de millora del drenatge i el desplaçament d’un pas elevat. També hi haurà restriccions d’aparcament.

Durant les obres no es podrà circular i estacionar al tram de la Rambla Francesc Macià, entre la plaça de l’Aigua i el carrer del Consell de Cent, de les 8 a les 13h demà i de les 9 a les 12.30 dilluns.

Els treballs, que es localitzen al carril de sentit est de la via, consisteixen en el drenatge de la via i el desplaçament d’un dels passos de vianants elevats, que estarà alineat amb el del sentit contrari i amb la vorera de la cruïlla de la Rambla de Francesc Macià i el carrer del Consell de Cent. Durant la primera jornada  es procedirà a desplaçar el pas de vianants, i el segon dia d’obres es pintarà la senyalització horitzontal.

Els serveis municipals han informat de les restriccions els veïns i usuaris de la via, senyalitzant convenientment la zona d’aparcament afectada. A més, durant els talls es col·locaran cartells informatius que indicaran l’itinerari alternatiu recomanat, pel carrer de Manresa.

Switch to mobile version