Autor Ciclisme
9 Març 2015 a 13:00

Diumenge Matadepera celebra la 16ª edició de la prova de BTT El Camí Moliner

0 Flares 0 Flares ×

Tornarà a oferir dos recorreguts principals

Sortida de l’edició de l’any passat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

La 16ª edició de la prova de BTT d’El Camí Moliner a Matadepera tornarà a omplir aquest diumenge 15 de març el poble de bicis en una cursa que que tornarà a oferir dos recorreguts principals. El primer, una volta curta de 42 quilòmetres amb 1.100 metres de desnivell. El segon, una volta llarga de més dificultat, amb un recorregut de 60 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell.

La principal novetat d’aquesta edició serà el canvi de lloc de la sortida i arribada. Si habitualment es feia des del Pavelló, en aquesta ocasió el punt de sortida es trasllada a les instal·lacions del Camp de Golf Municipal, a Can Vinyers. A més, es tornarà a celebrar una volta familiar guiada d’uns assequibles 15 quilòmetres pels voltants del municipi.

Les inscripcions ja es poden realitzar per internet i cal recordar que la marxa compta amb places limitades. A primera hora del matí d’aquest dilluns ja hi havia 384 inscrits. El preu d’inscripció és de 17 €uros per als ciclistes amb llicència i de 19 €uros per aquells que no en tinguin. Pels socis del Club BTT, el preu es redueix a 14 euros amb llicència i a 16 euros si no es té. Per aquells que vulguin fer la volta familiar guiada, el preu és de 10 euros.

Cal recordar que aquesta tradicional prova es fa rememorant el recorregut que feien antigament els carruatges que portaven el gra des dels camps de conreu fins als molins.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×