Autor Societat
2 Març 2015 a 17:30

Dos agents de la Policia Municipal resulten ferits lleus en la persecució d’un vehicle escàpol

El conductor va quedar detingut

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir a la matinada, a la 1h, una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va aturar un vehicle, i en identificar els ocupants, aquest es va escapolir. La unitat va iniciar la persecució del vehicle per la carretera de Castellar, l’avinguda del Vallès i el carrer Periodista Grané, saltant-se diversos semàfors en vermell i provocant risc de col·lisió.

El vehicle escapolit va topar amb un altre vehicle, estacionat al carrer Periodista Grané amb Josep Tapioles, i quan els agents van arribar, va intentar marxar un altre cop, topant amb el vehicle patrulla. Els agents van sol·licitar unitats de recolzament, i van procedir a identificar els quatre ocupants del vehicle, cap dels quals tenia res pendent.

La Policia Municipal va detenir el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit, danys i atemptat, i es va donar l’avís a Egarvia perquè traslladés el vehicle a dependències policials.

Dos agents van patir lesions de caràcter lleu i erosions al genoll, com a conseqüència de l’impacte del vehicle escàpol contra el patrulla, i van requerir assistència mèdica a Mútua de Terrassa.

Switch to mobile version