Autor Cultura
27 Març 2015 a 11:00

El CAET porta “El crèdit” al Teatre Principal

Un duel interpretatiu de luxe

"El crèdit" arribarà al Teatre Principal el proper diumenge 12 d'abril

“El crèdit” arribarà al Teatre Principal el proper diumenge 12 d’abril // Imatge cedida pel CAET

El proper diumenge 12 d’abril a les 18.00h, el CAET durà al Teatre Principal “El crèdit”, una comèdia de Jordi Galceran – autor d’obres com “El mètode Grönholm” del qual se’n va fer una versió cinematogràfica – dirigida per Sergi Belbel, i interpretada per dos grans actors protagonistes: Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

“El crèdit” és una comèdia sobre l’economia d’avui, sobre la desesperació i la fragilitat de les relacions humanes. Amb una gran agilitat, Galceran planteja una situació altament plausible en el context de crisi actual: anar al banc, que no et concedeixin un crèdit, i no tornar a casa amb el cap cot. Mirar-te el director de l’oficina als ulls i demostrar-li que avui tu tens la paella pel mànec, i que si no et dóna els diners prendràs mesures realment potents.

Aquest és el punt de partida que l’autor utilitza per reflexionar sobre la crisi des de l’humor àcid i lúcid al què té acostumats els espectadors. A més, tot plegat amb una escenografia giratòria de 360º que permet veure totes les perspectives possibles que ofereix aquest moviment.

Per a més informació es pot consultar la crítica teatral de l’obra “El crèdit” publicada en aquest mateix mitjà.

Switch to mobile version