Autor Voleibol
10 Març 2015 a 14:00

El CV Terrassa continua millorant, però no troba el camí de la victòria (3-0)

Amb aquesta derrota les egarenques se situen en desena posició

El CV Terrassa continua sense trobar el camí de la victòria

El CV Terrassa continua sense trobar el camí de la victòria // Imatge cedida pel CV Terrassa

CEV Hospitalet B 3 – CV Terrassa 0

Aquest dissabte, les noies del Club Voleibol Terrassa es van desplaçar fins a Hospitalet de Llobregat per enfrontar-se a un dels conjunts forts de la lliga, el CEV Hospitalet B, que opta a accedir a la fase d’ascens a 3ª categoria.

Les de Terrassa no van saber plantar cara en cap moment al rival tot i la millora evident en el joc de l’equip, que en aquesta ocasió no va ser suficient per fer front a la contundència de les hospitalenques.

El conjunt local es va endur el primer set per un clar 25-7. Els atacs contundents del CEV Hospitalet B van trencar una línia defensiva terrassenca que, tot i posicionar-se de manera ordenada, encara va mostrar punts de feblesa.

El CV Terrassa va donar un pas endavant en el següent set, el més disputat del partit (25-14), i va aconseguir jugar de manera més directa les boles fàcils, amb un contraatac més ordenat. Tot i així, la fermesa defensiva i la duresa en atac de les locals va tornar a passar factura a un equip egarenc que va cedir punts clau en moments puntuals del període.

El tercer i darrer set es va mantenir amb igualtat màxima en el marcador fins al 9-9, quan les de Terrassa van tornar a mostrar una falta d’experiència en el joc que s’ha convertit en dinàmica habitual aquesta temporada i que va decantar el període a favor del CEV Hospitalet B (25-18).

Amb aquesta derrota, el Club Voleibol Terrassa cau a la desena posició de la taula. El proper dissabte, a les 19h, el pavelló de Bon Aire acollirà el derbi vallesà entre les terrassenques i el CV Castellar, un rival directe.

Switch to mobile version