Autor Futbol
2 Març 2015 a 14:00

El Jàbac pateix una nova derrota malgrat el gran nombre d’ocasions generades (1-3)

El segon gol, després d’una falta no pitada sobre Dan

Imatge d'arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Imatge d’arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

U. Jàbac i Terrassa 1 – 3 Atlètic Balears

La Unió Jàbac i Terrassa va patir aquest cap de setmana una derrota, amb un resultat final enganyós, per 1 a 3.

El partit va ser disputat amb total intensitat per part del Jàbac, i va disposar de moltes ocasions, però un cop més, els jugadors no van acabar materialitzant-les, mentre que per la seva banda, l’Atlètic Balears va arribar en 3 ocasions, aconseguint 3 gols. De fet, la primera part va acabar amb un 1 a 0 favorable al Jàbac.

En la segona part, l’Atlètic Balears va saber aprofitar una jugada embolicada dins de l’àrea per fer pujar l’empat al marcador. El segon gol va arribar com a conseqüència d’un penal, després que un jugador de l’Atlètic cometés una falta clara sobre Dan que l’àrbitre no va assenyalar, i quan ambdós jugadors van entrar a l’àrea forcejant, i l’àrbitre va interpretar penal.

El Jàbac va continuar insistint en atac contínuament a l’àrea de l’Atlètic Balears, però no va aconseguir l’empat, en algunes ocasions per mala sort, altres per la intervenció del porter, i altres per la manca de definició d’alguns jugadors. En el minut 95 – després que l’àrbitre donés 6 minuts de descompte – va arribar el tercer gol de l’Atlètic Balears, fruit d’un llençament de falta de Juárez aprofitant una mala col·locació del porter terrassenc.

Switch to mobile version