Autor Waterpolo
28 Març 2015 a 12:30

El Natació Terrassa vol certificar matemàticament la permanència davant el CN Madrid Moscardó

Les madrilenyes són cinquenes 

equip sènior femení waterpolo CN Terrassa 2014-15

Equip sènior femení del CN Terrass // Imatge cedida pel Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa rebrà la visita demà (16.00h) del CN Madrid Moscardó en partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor.

 Les noies de Xavi Pérez afronten el partit amb l’objectiu de segellar la permanència de forma definitiva. Les egarenques ocupen la sisena plaça amb quinze punts mentre que el seu rival ocupa la cinquena amb deu punts més. Alba Sánchez serà dubte fins al darrer instant per culpa d’una lesió muscular a les costelles.

 El tècnic assegura que l’equip, tot i les 4 derrotes consecutuives, arriba en bones condicions. “Vam caure contra el Sabadell, el Mediterrani i el Sant Andreu, tres equips de la zona alta, i la setmana passada vam perdre d’un gol a Saragossa contra un contrincant que es jugava la temporada. No hem fet mals partits. L’equip transmet sensacions positives i intensitat de cara a aquests tres darrers compromisos de lliga”.

 Per Pérez, la permanència està gairebé assegurada, “Tenim un coixí de sis punts respecte la plaça de promoció i en queden nou en joc. A més, els rivals afronten un calendari prou difícil. El partit és clau no només per assegurar-nos matemàticament la salvació, sinó per mantenir la sisena posició, el nostre objectiu hores d’ara”. La victòria que va aconseguir l’equip a la piscina de les madrilenyes es una bona dada de cara a l’optimisme.

 Tot i això, Xavi Pérez adverteix de la dificultat del rival. “El Madrid Moscardó ja porta temps fent una bona feina. Està disputant regularment fases finals de Campionat d’Espanya en categories inferiors, fet que reflecteix la base de qualitat de què disposen. El waterpolo femení de Madrid es concentra allà” i a més remarca que l’equip de Fran Pareja “està molt equilibrat en totes les posicions i compta amb profunditat de banqueta. Usen deu o onze jugadores sense que la intensitat se’n ressenti, cosa que poden dir pocs conjunts de la lliga”.

 El tècnic del CN Terrassa destaca l’aportació ofensiva d’Elena Vesperinas, la tasca a la boia de Mar Pastor, la defensora de boia Andrea González i les porteres Patricia Herrera, suplent de Laura Ester a la selecció espanyola, i Ana Sabugal.

Switch to mobile version