Autor Cultura
31 Març 2015 a 14:00

El Perifèric Poetry arriba a la Nova Jazz Cava en una segona sessió

Jaume Muñoz serà el poeta convidat

Cartell de la segona sessió del Perifèric Poetry a Terrassa

Cartell de la segona sessió del Perifèric Poetry a Terrassa // Imatge del Facebook de Perifèric Poetry Terrassa

El proper 9 d’abril a les 20.00h, la Nova Jazz Cava de Terrassa acollirà la segona sessió del Perifèric Poetry amb Jaume Muñoz com a poeta convidat.

Perifèric Poetry és una iniciativa nascuda a Sant Boi el maig del 2013. Impulsada per Cysko Muñoz i Marta Guijarro, té la intenció de crear un espai dedicat a la poesia escènica i amb micro obert per tal que la gent de les poblacions de la perifèria de Barcelona pugui accedir a propostes interessants que ja s’estan fent a la ciutat comtal. Després d’haver funcionat a Sant Boi, es van incorporar ciutats com Badalona i Mataró, tot generant una xarxa de Perifèrics que proporciona l’expansió de les sinèrgies i una repercussió més gran de l’esdeveniment.

Les sessions de Perifèric Poetry s’estructuren en dues parts; a la primera, un poeta convidat presenta la seva obra durant un temps aproximat d’entre 20 i 30 minuts, i a la segona part, tots els assistents són convidats a intervenir i expressar-se públicament des de l’escenari.

Es tracta d’un tipus d’acte que funciona pel sistema de taquilla inversa, és a dir, que els assistents paguen a la sortida segons el seu grau de satisfacció i la seva capacitat econòmica.

Switch to mobile version