Autor Cultura
14 Març 2015 a 14:30

El taller “La Creació Microbiòtica” arriba de la mà del CAET

A càrrec de l’artista David Espinosa

Exemple d'una creació de les que es realitzaran al taller

Exemple d’una creació de les que es realitzaran al taller // Imatge cedida pel CAET

Des del proper 24 de març, fins al 27 del mateix mes, David Espinosa serà a Terrassa per desenvolupar el Taller “La Creació Microbiòtica” organitzat pel CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

Espinosa, artista habitual de la programació tenetera, no segueix cap mètode a l’hora de treballar, cada vegada que emprèn una creació, inicia una investigació per arribar a lloc inesperats, de manera que el resultat no és mai una idea preconcebuda. Amb aquest sistema, i jugant amb els diferents elements que composen la construcció escènica, es desenvoluparà el taller en el qual s’exploraran els límits del fet teatral qüestionant d’aquesta manera la idea de representació.

A través de l’articulació dels conceptes d’escala, presència virtual i acció real, s’elaboraran els materials i discursos propis que exploten el seu potencial escènic. Segons el mateix Espinosa, i seguint amb el símil culinari, “no anirem al supermercat a buscar els ingredients, improvisarem una pella amb el que queda a la nevera”.

El resultat del taller es presentarà el 28 de març al Teatre Alegria, dins el marc del MART II, la segona edició de Micro Arts Terrassa, un projecte impulsat també pel CAET.

En cas de voler-se inscriure al taller, que es realitzarà del dimarts 24 de març al divendres 27 de març de 17.30h a 21.00h a l’espai de l’Institut del Teatre de Terrassa, cal enviar un correu a l’adreça electrònica caet@terrassa.cat. Cal destacar que el taller té aforament limitat.

Switch to mobile version