Autor Futbol
12 Març 2015 a 14:15

El Terrassa FC convoca una reunió d’urgència amb les Penyes

Serà aquesta tarda a les 19.30h

Bufandes del FC Terrassa

Bufandes del FC Terrassa // Imatge cedida pel FC Terrassa

El Terrassa FC ha convocat per aquesta tarda una reunió d’urgència amb les Penyes del Club per aquesta tarda, a les 19.30h, a la Sala de Juntes de l’Estadi Olímpic de Terrassa, a la qual assistiran directius i capitans del primer equip, per tal de cercar la millor solució per a la gestió del partit de diumenge, per al qual la Junta Directiva havia convocat una Jornada Econòmica en Benefici dels Jugadors.

La situació actual del club egarenc és preocupant, atès que fa uns dies el propietari, Txuma Peralta, va ser detingut i posteriorment empresonat per presumptes irregularitats en la gestió del CA Osasuna (veure notícia), i davant l’alarmant situació econòmica que pateix el Terrassa FC, les Penyes havien convocat una recpatació solidària de diners per tal que els jugadors puguin cobrar les seves nòmines (veure notícia). El Club, per la seva banda, va instaurar la Jornada Econòmica perquè tant els socis com els no socis abonessin 5 euros per fer front a aquestes despeses, cosa que no ha agradat a les Penyes, principals impulsores de la iniciativa solidària.

En aquest enllaç es pot llegir el comunicat emès pel Terrassa FC per a la reunió d’aquesta tarda.

Switch to mobile version