Autor Voleibol
24 Març 2015 a 17:00

El voleibol del Jaume Callís de Vic derrota al Terrassa

Les locals van remuntar un marcador inicial advers

Una fotografia del partit al pavelló del Jaume Callís de Vic // Imatge cedida pel CV Terrassa

Una fotografia del partit al pavelló del Jaume Callís de Vic // Imatge cedida pel CV Terrassa

Les noies de l’equip de voleibol del Jaume Callís de Vic van derrotar diumenge a l’equip del CV Terrassa. Les egarenques van fer un bon primer set, però les locals van acabar remuntant-lo i tampoc van deixar escapar els altres dos. En total, el conjunt vigatà, ben ordenat en defensa i molt eficaç en atac, es va imposar per un contundent 3 a 0.

El Terrassa va ser superior en els primers minuts de partit. Les visitants van sortir amb força i van aconseguir obrir una petita escletxa al marcador en els compassos inicials del primer set. Mica en mica, però, el Jaume Callís va fer prevaldre la seva superioritat física i va capgirar l’electrònic per tancar el set inicial amb un clar 25 a 16.

Les estudiants de l’institut vigatà van mantenir la bona dinàmica al segon set, que també van dominar. Júlia Ramos es va erigir en la principal referència del conjunt local. A l’altra banda de la reixa, el Terrassa intentava contenir els remats vigatans, però li va faltar en tot moment més ordre i un plus d’actitud. Tot i això, l’encert en els trets va permetre a les egarenques apropar-se en el marcador i acabar perdent el set per 25 a 19.

El mateix marcador es va repetir en el darrer set del partit, que va dominar el Jaume Callís gràcies a la potència ofensiva i, sobretot, als nervis de les noies de Terrassa. Les vigatanes van començar a obrir escletxa al marcador, però al final es van relaxar i van permetre que l’equip visitant reduís distàncies. El de diumenge era el penúltim partit de la temporada, perquè el proper cap de setmana tots dos equips tanquen la segona volta.

Switch to mobile version