Autor Cultura
31 Març 2015 a 14:30

Els Bergants del Campus de Terrassa participen a la Diada del 20è aniversari dels Ganàpies de la UAB

Hi van portar tres castells de 6

El primer 3d6a dels Bergants // Foto: Marta Casas

El primer 3d6a dels Bergants (imatge d’arxiu) // Foto: Marta Casas

Els Bergants del Campus de Terrassa van ser una de les colles convidades a la Diada del 20è aniversari dels Ganàpies de la UAB, que va tenir lloc el dijous passat a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, també els acompanyaven els Emboirats de la UVic i els Trempats de la UPF.

Els terrassencs van prendre part de la que seria la millor actuació de la temporada dels amfitrions, tot descarregant un 3 de 6 en la primera ronda, un 3 de 6 amb l’agulla en la segona ronda, un 4 de 6 amb l’agulla en la tercera, dos pilars de 4 aixecats per sota i un pilar de 4 a més d’un altre que va quedar en intent.

Switch to mobile version