Autor Societat
10 Març 2015 a 15:30

Els Bombers de Terrassa t’acompanyen a donar sang, aquest dissabte

El món cultural es bolcarà amb la jornada de donació

Carell de la jornada de donació de sang a Terrassa

Carell de la jornada de donació de sang a Terrassa

Aquest cap de setmana, els Bomers de Terrassa seran durant tot el dia a la Sala de Premsa de l’Ajuntament de Terrassa acompanyant els ciutadans a donar sang, en una campanya organitzada pel Banc de Sang i Teixits i amb la col·laboració dels Bombers, a més de l’Ajuntament de Terrassa, el Mercat de la IndependènciaTerrassa Centre.

Des de les 10h del matí i fins les 14h, i des de les 16h fins les 20h, hi haurà activitats per animar la ciutadania a fer una donació de sang.

A les 10h s’iniciarà la jornada de donació amb una tabalada a càrrec de Bitxo Torrent Mitger. S’obrirà el museu, una zona d’agilitat, l’ambulància i la llanxa de Bombers, la unitat apícola de Viladecavalls; i s’oferirà una xerrada sobre seguretat a la llar. L’Entitat Cultural el Porronet oferirà pintura i maquillatge.

A les 11h, la banda Ela Jam Blues, la meitat dels membres de la qual són bombers, oferiran un concert de jazz, i a les 11.15h s’iniciarà la cercavila del Tricicle bomberil, patrocinada per Comerç Terrassa Centre i l’ACC Mercat de la Independència.

A les 12h hi haurà una actuació sardanista, a càrrec d’Amunt i Crits, i a les 12.30h, els GRAE (Grup de Recolzament d’Actuacions Especials) i els Bombers de Terrassa oferiran un simulacre de rescat en alçada. A les 13h hi haurà una nova actuació dels Ela Jam Blues.

A les 14h es farà una pausa per dinar, i a les 16h es reprendran les activitats iniciades a les 10h, a les quals s’afegirà el Grup Caní de Recerca de Castellar.

A les 16.45h hi haurà una cercavila, que s’iniciarà a la placeta Saragossa i acabarà al Raval de Montserrat, a càrrec del grup Blacktucada. A les 17.30h serà el torn dels Castellers de Terrassa, que faran una actuació castellera, i tot seguit, a les 18.30h, actuaran els Bastoners i els Geganters de Terrassa.

A les 19.45h hi haurà l’actuació de cloenda, amb malabars de foc a càrrec dels Diables de la Maurina i els Diables de Terrassa.

A més de totes aquestes activitats, hi haurà visites guiades a l’Ajuntament cada 30 minuts, des de les 10h fins les 13.30h, i des de les 17h fins les 19.30h.

Switch to mobile version