Autor Cultura
12 Març 2015 a 17:00

Els Gegants d’Ullastrell participaran a la Festa de Serralavella

La Plantada de Gegants serà a les 9.30h

Gegants Ullastrell // Imatge de la web de l'Ajuntament

Gegants Ullastrell // Imatge de la web de l’Ajuntament

Aquest dissabte, a Ullastrell se celebrarà la Festa de Serralavella, que comptarà amb la dels Gegants d’Ullastrell en la XX Trobada de Gegants i Capgrossos. L’inici de la festa serà a les 9.30h, quan es farà la Plantada de gegants davant de l’Ajuntament, i tot seguit es farà la Cantada Popular de Serralavella.

A continuació començarà la passejada de gegants, que acabarà amb el lliurament de records, i totes les colles geganteres presents ballaran conjuntament per posar fi a la festa.

A la festa de Serralavella hi participaran les colles geganteres de Calafell, Castellbibal, Falset, el Masnou, Sant Llorenç Savall, Sant Vicenç dels Horts, Torelló, Torrefarrera, Vallgorguina i Vilassar de Dalt, a més dels amfitrions.

Switch to mobile version