Autor Cultura
12 Març 2015 a 12:00

Els Minyons de Terrassa actuaran a l’inici de temporada dels Saballuts

Els Castellers de Terrassa actuaran a Barcelona

Un dos de nou amb folre i manilles dels Minyons, en la darrera actuació de la temporada 2014

Un dos de nou amb folre i manilles dels Minyons, en la darrera actuació de la temporada 2014 // Imatge web Minyons de Terrassa

El diumenge, a les 12h, els Minyons de Terrassa realitzaran la primera actuació de la temporada a Sabadell, en la Diada d’inici de temporada dels Saballuts. A més dels amfitrions i els malves, també hi actuaran els Marrecs de Salt.

Els Minyons vénen de tancar una magnífica temporada, la cirereta de la qual hauria estat el 4 de 10 amb folre i manilles que va quedar en intent per la seva Diada, el mes de novembre (veure notícia); van sumar noves torres de 9 amb folre i manilles, van tornar a realitzar el pilar de 8, i van descarregar un 3 de 10 a Girona, castell que també van carregar a Terrassa el mes de novembre a la seva Diada. A més, enguany tornaran a Sant Fèlix, un fet que van agrair quan els administradors van fer saber la seva decisió.

Els Saballuts també van fer una gran temporada l’any passat, aconseguint carregar pel Concurs de Castells de Tarragona el seu primer 3 de 9 amb folre, i descarregar-lo unes setmanes més tard (veure notícia), en la que va ser la millor actuació de la seva història, amb una torre de 8 amb folre i un 5 de 8. Els de Sabadell actuaran diumenge després de celebrar, el dissabte, una calçotada per donar inici a la temporada.

Per la seva banda, els Marrecs de Salt també van realitzar una bona temporada, aconseguint una de les millors actuacions per Sant Narcís, on van coincidir amb els Minyons, i en què van descarregar un 3 de 8 i una torre de 7, i van aconseguir carregar el seu primer 5 de 8.

L’actuació tindrà lloc a la Plaça del Doctor Robert de Sabadell, a partir de les 12h.

 

Els Castellers de Terrassa participaran a la Diada d’inici de temporada dels Castellers de Barcelona

Els Castellers de Terrassa actuaran aquest cap de setmana per partida doble. Per una banda, participaran a la Diada d’inici de temporada dels Castellers de Barcelona, i ho faran acompanyats, a més dels amfitrions, dels Sagals d’Osona. Els terrassencs ja van iniciar la temporada el passat mes de febrer, alçant un 5, un 3 i un 4 de 7. Cal destacar que el 5 de 7 era un dels més matiners dels darrers anys. El dia 8 van alçar pilars de 4 a les instal·lacions d’HP de Sant Cugat, i el dissabte participaran a la jornada de donació de sang organitzada pels Bombers i pel Banc de Sang i de Teixits.

Per la seva banda, els Sagals d’Osona van actuar en un acte benèfic contra el càncer, en el que va ser la primera de la temporada. Els osonencs compleixen enguany 18 anys d’existència, i van començar els assajos fa tot just un mes. Els Castellers de Barcelona, per la seva banda, van realitzar per la Diada de Santa Eulàlia, la patrona de Barcelona, el passat 8 de febrer amb el primer castell de 8 de la temporada, un 4 de 8.

La Diada d’inici de temporada dels de la camisa vermella començarà a les 11.30h a la plaça de Valentí Almirall.

Diumenge, els Castellers de Terrassa participaran en les Festes de Serralavella d’Ullastrell. L’actuació serà a les 18h a la plaça de Lluís Companys d’Ullastrell.

Switch to mobile version