Autor Cultura
23 Març 2015 a 15:30

Els Minyons de Terrassa alcen la primera clàssica de 8 i el primer pilar de 6 de la temporada

El segon pilar de 6 més matiner de la història malva

La torre de 7 dels Minyons // Foto: Antonio Pérez

La torre de 7 dels Minyons // Foto: Antonio Pérez

Els Minyons de Terrassa han actuat per partida doble aquest cap de setmana. El dissabte a la tarda van fer dos castells – el 3 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7 amb l’agulla – i un pilar de 5 a l’actuació de la Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa, on van actuar amb l’altra colla de la ciutat, els Castellers de Terrassa.

L’endemà diumenge, van actuar amb motiu de la Festa Major del barri de Can Palet, acompanyats dels Castellers de Sabadell i els Castellers d’Esplugues.

Els de malva van realitzar la primera clàssica de 8 de la temporada, descarregant, després de 3 pilars de 4 de benvinguda, un 3 de 8, un 4 de 8 i una torre de 7. En la ronda de pilars, van descarregar el primer pilar de 6 de la temporada, el segon més matiner dels Minyons de Terrassa, i el quart descarregat més matiner de la història dels castells. L’actuació es va tancar amb un pilar de 5.

Per la seva banda, els Castellers de Sabadell, que ja havien estrenat la clàssica la setmana passada, van optar per un 3 de 8 i un 4 de 8, els segons de la temporada; i un 5 de 7 en la tercera ronda. En la ronda de pilars van descarregar un pilar de 5. Finalment, els Cargolins van realitzar un 4 de 7, un 5 de 7 i un 3 de 7, descarregats de manera solvent, i dos pilars de 4 de comiat.

Els Minyons actuaran la setmana que ve a Castelló d’Empúries, en motiu de la Diada d’aniversari del bateig dels Vailets de l’Empordà, juntament als Margeners de Guissona i els amfitrions.

Switch to mobile version