Autor Futbol
2 Març 2015 a 12:00

Enèsima oportunitat desaprofitada del Terrassa

Cauen a casa contra el Manlleu i seguiran fora del playoff

Terrassa-Manlleu De la Torre

Ángel De la Torre va ser el jugador del Terrassa més actiu // Foto: Juanma Medina-Terrassa FC

TERRASSA FC 0-2 AEC MANLLEU

Terrassa: Ortega, Puntí, Segarra, Javi González (Montero, 81′), Diego, Batanero, Merchán (Marimón, 87′), Vilajosana (Guillem, 56′), De la Torre, Gallego i Matamala.

Manlleu: Barragan, Angulo (Bofill, 46′), Archi, Ballús, Muntada, Seuma, Ivan Fernández (Sala, 75′), Molist, Coll, Soler (Hugo, 67′) i Uroz.

Gols: 0-1: Sala (85′); 0-2 Molist (89′).

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó (Col·legi de Barcelona) Grogues per Matamala (Terrassa) i Archilla, Coll, Uroz i Bofill (AEC Manlleu).

La història s’ha tornat a repetir. El Terrassa tenia l’oportunitat de ficar-se en playoff i la va deixar escapar. Derrota dels homes de David Pirri per 0-2 contra un Manlleu que, tot i ser a la zona baixa, comença a despertar i a allunyar-se dels llocs de descens. L’encert va marcar el signe final del partit ja que els egarencs es van topar amb un Barragán impressionant i els d’Osona van aprofitar dos de les poques ocasions que van tenir al llarg dels 90 minuts.

El Manlleu visitava l’Olímpic en un dia gran ja que el club vallesà va decretar el matx com a jornada de portes obertes, amb la qual cosa l’entrada era gratuïta. Prop de 2000 espectadors van poblar les graderies del camp egarenc i fruit d’això el Terrassa va sortir molt motivat. Sabia que la derrota del Rubí li obria la porta a assaltar la quarta plaça i ben aviat es va fer amb el domini de la possessió. Al minut 28 Matamala, que per fi va debutar ahir, rematava de cap una centrada de Diego i Barragán es lluïa per primer cop en el partit. El Manlleu, al seu torn, creava perill a la contra i en una d’aquestes Martí Soler va ser objecte de penal, un penal que l’àrbitre no va veure. Amb aquesta dinàmica el marcador al descans era de 0-0.

Passa endavant

A la segona part els nois de Miquel Muñoz s’ho van creure i van matar un Terrassa negat de cara al gol. La pilota i les ocasions més clares continuaven sent pels de David Pirri, però un xut d’Uroz al minut 50 va esperonar als osonencs a buscar el partit. El Manlleu es venia amunt, això sí, amb un ull posat en la seva porteria. Allà, Barragán treia una ocasió molt clara a Gallego per obrir el marcador. Era l’enèsima intervenció del porter en la tarda d’ahir. Cap al final va arribar el 0-1 del Manlleu, obra de Manel Sala. El gol, marcat al 85′, venia després d’una errada de Montero i amb el Terrassa bolcat en atac a la desesperada Maik Molist va sentenciar dos minuts més tard.

A tres punts del playoff el Terrassa visitarà aquest diumenge (12 h) a un Martinenc necessitat de punts per sortir del descens. Els egarencs tornaran a tenir posat un ull en l’encontre del Rubí ja que una derrota dels de Julià Garcia obriria de nou la possibilitat d’assaltar la quarta posició.

Switch to mobile version