Autor Política
11 Març 2015 a 17:00

ERC – MES escull els seus números 3 i 4 a Terrassa

Són Carles Caballero i Josep Forn, respectivament

Escenificació de l'acord entre ERC Terrassa i MES Terrassa amb Isaab Albert i Carme Labòria al centre

Escenificació de l’acord entre ERC Terrassa i MES Terrassa amb Isaac Albert i Carme Labòria al centre // Foto: Joan Maeso

La coalició que formen Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Moviment d’Esquerres (MES) va presentar ahir els seus números tres i quatre per les eleccions municipals a Terrassa: el president d’ERC Terrassa, Carles Caballero, i el director del Centre Cultural, Josep Forn, respectivament.

Així doncs, Caballero i Forn, que anirà com a independent, acompanyaran a Isaac Albert i Carme Labòria en la llista electoral republicana pel proper 24 de maig. En aquest sentit, Albert, el cap de llista d’ERC, va declarar que “cal deixar enrere una manera de fer política i d’entendre la ciutat per mirar endavant i construir un futur millor” i va demanar temps als terrassencs i terrassenques per “la generositat política, l’entesa i la suma d’il·lusions, esperances i experiències”.

Josep Forn està actualment al capdavant del Centre Cultural, un dels grans espais de la cultura a Terrassa, però la gran part de la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat a Caixa Terrassa, com a director de qualitat, innovació i atenció al client, i posteriorment com a responsable de col·laboracions amb entitats d’Unnim Caixa. L’alcaldable republicà també va destacar que ERC – MES vol fer de la cultura “una aposta estratègica de ciutat” i va assegurar que l’home escollit per fer-ho serà Pep Forn.

D’altra banda, amb les noves incorporacions, Isaac Albert es va mostrar convençut per encapçalar un projecte “obert, compromès i de cuitat” que pretén erigir la ciutat com un actor “protagonista i indispensable” en la construcció d’un Estat propi per a Catalunya. “Volem sumar i convèncer per guanyar el proper 24 de maig i per posar els fonaments per la victòria del proper 27 de setembre”, concloïa Albert.

Switch to mobile version