Autor Política
13 Març 2015 a 10:30

ERC Terrassa convoca avui els electors del D1 per escoltar les seves propostes

Els assistents podran debatre amb el candidat, Isaac Albert

Cartell de la convocatòria d'ERC Terrassa demà a la plaça Nova // Imatge del Twitter d'ERC Terrassa

Cartell de la convocatòria d’ERC Terrassa demà a la plaça Nova // Imatge del Twitter d’ERC Terrassa

Per apropar el debat polític als ciutadans, Esquerra Republicana de Catalunya de Terrassa ha convocat demà una nova trobada amb els electors per debatre propostes amb el candidat Isaac Albert. En aquest cas serà a la plaça Nova, davant el Frankfurt Les Lletres,  de 17.30 a 20 h.

Els veïns i veïnes del districte 1 podran planejar preguntes, propostes i debatre amb l’alcaldable d’ERC. El partit independentista ja ha realitzat diverses trobades a diferents punts de la ciutat, amb l’objectiu de copsar les diferents opinions sobre la situació actual de la ciutat i escoltar i compartir les propostes i idees de la ciutadania.

L’acte és obert a totes aquelles persones que vulguin assistir-hi.

Switch to mobile version