Autor Societat
19 Març 2015 a 17:30

Estafen una senyora fent-se passar per operaris de Gas Natural

Detenen un home amb un requeriment d’ingrés a presó

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Ahir a la tarda, passats 10 minuts de les 15h, la Policia Municipal de Terrassa va rebre un avís per part d’una senyora que manifestava haver estat víctima d’una possible estafa per part d’una persona que, fent-se passar per operària de Gas Natural li havia cobrat una factura per un import proper als 300 euros. La senyora va trucar a la companyia per confirmar la reparació, però aquests no tenien cap informació de la mateixa. El fals operari li havia deixat una factura sense segell.

La Policia Municipal va recopilar les dades facilitades per la senyora per tal d’intentar localitzar l’estafador, un home d’entre 45 i 50 anys que, després de cobrar la factura havia facilitat unes dades que podrien ser falsejades, després d’haver-les comprovat a la Central.

 

Detingut un home amb un requeriment d’ingrés a presó

Pels volts de dos quarts de sis de la tarda d’ahir, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va identificar, al carrer del Miño, un conductor que, segons la informació registrada al programa, tenia un requeriment d’ingrés a presó. L’home es trobava acompanyat per un menor de quatre anys, del qual es va fer càrrec la mare un cop detingut l’identificat.

El detingut va ser traslladat a Mútua de Terrassa per tal que se li facilités la medicació necessària.

La unitat, a més, va immobilitzar el vehicle i es va imputar el conductor per trobar-se conduint sense tenir ni haver obtingut el permís de circulació pertinent.

Switch to mobile version