Autor Notícies
2 Març 2015 a 16:30

Gran victòria contra un rival directe de l’Atlètic Terrassa masculí

Guanyen a domicili al Club de Campo de Madrid

ATHC-Club de Campo

L’Atlètic va aconseguir una important victòria a Madrid // Foto: Jordi Pi-ATHC

DIVISIÓ D’HONOR MASCULINA A

Club de Campo 1-2 Atlètic Terrassa

Club Egara 2-1 Atlético San Sebastián

CD Terrassa 2-4 Junior FC

Retorn a la competició per l’Atlètic Terrassa per la porta gran. Els egarencs van aconseguir una gran victòria a casa del Club de Campo per 1-2 que els val per marcar distàncies amb els madrilenys. L’equip de Roger Pallarols continua a tres punts del RC Polo de Barcelona, el líder de la Divisió d’Honor A d’hoquei sobre herba, però els dos punts obtinguts en la seva visita al camp del tercer classificat referma als grocs en el coliderat.

Qui ha sortit beneficiat de rebot de la victòria de l’Atlètic ha estat el Club Egara. Els del Bonaire van superar a casa al San Sebastián (2-1) i atrapen al Club de Campo. L’empat a punts entre els dos equips impideix de moment que els de Patricio Keenan donin el salt al tercer lloc, doncs el goal average els hi es desfavorable. D’altra banda, mala represa del CD Terrassa, que va caure a Les Pedritxes contra el Junior de Sant Cugat (2-4) i continuaran cuers de la lliga.

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

Atlètic Terrassa 0-1 Taburiente

Universidad de Sevilla 0-4 Club Egara 

Partit assequible el de les noies d’Adrian Lock al camp de les sevillanes. Còmoda victòria per 0-4 en un partit amb poca història. L’Egara femení segueix en una situació plàcida, doncs són sisenes classificades i tenen 13 punts. Al seu torn, l’Atlètic Terrassa va perdre a Can Salas contra el Taburiente per 0-1. La derrota contra les quartes classificades, però, no té un sabor tan amarg ja que el RS Tenis també va perdre i continuaran fora del descens una setmana més.

Switch to mobile version