Autor Política
31 Març 2015 a 17:00

J. González: “El que ens diferencia d’altres formacions són els nostres valors al servei d’un canvi assenyat”  

El candidat de C’s vol més participació ciutadana

c's terrassa

Acte de presentació del programa electoral // Imatge cedida per C’s Terrassa

El candidat de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, va assegurar que “el que diferencia a Ciutadans de la resta de formacions polítiques, és la seva aposta pels valors al servei d’un canvi assenyat”. Durant l’acte de presentació del programa municipal per al consistori i acompanyat de l’ex diputat Jordi Cañas i membres de l‘Executiva nacional del partit, González va manifestar que “la prioritat de Ciutadans en el municipi és posar les bases per aprofitar la recuperació econòmica, amb l’objectiu de millorar els serveis públics i recuperar els drets perduts per la crisi”.

Durant l’acte, González va defensar la necessitat “d’impulsar la transparència en la destinació dels impostos dels contribuents i d’apostar per una major participació ciutadana i proximitat de les institucions”. González va manifestar que Ciutadans es presenta a la ciutat “per acabar amb els més de quaranta anys de règim del PSC” i ha afegit que “Ballart no pot deslligar-se del PSC, perquè comet els mateixos errors, la seva mala gestió ens deixa una herència nefasta, la seva incapacitat per canviar de model deixa a la ciutat carregada de deutes”.

Switch to mobile version