Autor Societat
9 Març 2015 a 14:30

La Banda de Terrassa presenta el projecte solidari Sarasvati

Concerts per recaptar fons pels orfenats de la Fundació Juan Bonal

La Banda de Terrassa durant el concert de Nadal de l'any passat

La Banda de Terrassa durant el concert de Nadal de l’any passat // Imatge del blog de la Banda de Terrassa

Demà 10 de març, la Banda de Terrassa presentarà el seu projecte solidari “Sarasvati” en una conferència que es celebrarà a la Biblioteca Central de Terrassa a les 19.00h. L’acte serè el primer d’aquest nou projecte educatiu musical en benefici d’un dels orfenats que la Fundació Juan Bonal gestiona a la Índia.

Aquesta fundació és una ONG creada per la Congregació de les Germanes de la Caritat de Santa Anna, que treballa a més de 300 centres repartits per 30 països, per ajudar als col·lectius més desfavorits i vulnerables, i facilitar-los la seva integració a la societat.

El director de la Banda, Xavier Casademunt, en conèixer la tasca desenvolupada per aquesta congregació als diferents centres de treball, va plantejar la possibilitat de col·laborar-hi a través de la música. D’aquesta manera, l’objectiu de la banda consisteix en la realització de diversos concerts solidaris per tal de recaptar fons pel projecte.

Amb els beneficis obtinguts es milloraran les condicions de vida en aquests orfenats i, alhora, s’hi crearà una Banda-Escola oferint l’oportunitat als nens que viuen allà de gaudir dels beneficis de la música.

A més, també es pretén despertar la consciència solidària entre els joves músics terrassencs, així com els valors de la generositat, entrega i vocació pedagògica, apropant-los a una realitat diferent, a la vegada que ajuden a d’altres persones a través de la música.

L’acte inaugural comptarà amb la participació del director musical de la Banda de Terrassa, Xavier Casademunt, el president de la Banda, Pep Vivó, i representants de la Fundació Juan Bonal.

Switch to mobile version