Autor Notícies
13 Març 2015 a 13:30

La diretiva i les Penyes del Terrassa FC arriben a un acord per diumenge

Carreguen contra els propietaris

Curva Toxica

La Curva Tóxica, una de les penyes del Terrassa // Foto: Jaime Blanco

Arrel de la reunió mantinguda ahir entre el Terrassa FC i les Penyes del Terrassa, amb alguns socis del club i directius del Club Esportiu Futbol Base, en què es va posar de manifest la situació real, i complicada, de la institució, el club ha emès un comunicat en què, a banda de suspendre la Jornada Econòmica que s’havia convocat per al partit d’aquest diumenge, ha deixat molt clar que, a partir d’ara, les accions que es duguin a terme, aniran a títol individual com a socis de l’entitat, amb la intenció de col·laborar en un front comú.

Els socies, les penyes i els directius consideren que el Terrassa FC es troba en una situació de total desgovern, i culpen els responsables legals de la Societat Anònima, que no estan actuant per tal de cercar les solucions més immediates a la problemàtica actual.

En aquest enllaç es poden consultar tots els acords presos en la reunió d’ahir a la tarda.

Switch to mobile version