Autor Economia
17 Març 2015 a 16:00

La Generalitat destina 927.000 euros a un programa per assessorar els autònoms

El projecte “Consolida’t” arribarà a 500 professionals

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presenta el programa Consolida’t en un acte a la seu del Departament // Imatge cedida per la Generalitat

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presenta el programa Consolida’t en un acte a la seu del Departament // Imatge cedida per la Generalitat

Formar els autònoms en gestió empresarial per afavorir la consolidació de la seva activitat. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat el Departament d’Empresa i Ocupació per posar en marxa la segona edició d’un programa d’assessorament que desenvolupa a través de 15 entitats vinculades a aquest sector. El conseller Felip Puig va presentar ahir el programa, que enguany té previst arribar a 500 persones, gairebé el doble de les que van participar-hi el 2014. Per això, la nova edició del Consolida’t té un 55% més de pressupost: la Generalitat hi destinarà poc més de 927.000 euros.

Catalunya és un país de tradició emprenedora”, va assegurar el titular del Departament. Puig considera “vital” seguir impulsant el projecte perquè “dóna instruments i eines als autònoms per tal que millorin els seus models de negoci”. En aquest sentit, el programa inclou diversos tallers de formació per assessorar els treballadors per compte propi en matèries concretes. Se’ls faran classes relacionades amb el màrqueting, la gestió financera del negoci o com sortir ben parat dels processos de negociació amb les entitats bancàries a l’hora de demanar un crèdit.

La segona edició del Consolida’t s’amplia per donar cabuda a nous perfils d’autònoms. Enguany hi podran participar els que faci més de 6 mesos que van engegar el seu negoci o els que, després d’haver fracassat en un primer intent, ara ho tornen a intentar. Una altra de les novetats que s’incorpora aquest 2015 és la formació online, que pretén acostar les píndoles formatives a totes les persones independentment de la seva disponibilitat.

Switch to mobile version