Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Març 2015 a 08:00

La plaça del Progrés

La plaça del Progrés // Foto: Sergi Colomer

La plaça del Progrés // Foto: Sergi Colomer

La plaça del Progrés s’ubica al barri de Ca n’Aurell, entre el carrer Galileu i carrer d’Arquímedes. Es tracta d’un espai ampli on hi ha molt moviment de gent per la seva proximitat al centre de la ciutat. La zona de jocs, la terrassa del bar, l’escenari i els bancs sota la teulada de fustes fan que sigui un lloc atractiu per passar-hi una bona estona.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version