Autor Política
9 Març 2015 a 11:00

L’acord entre ERC i MÉS situa Carme Labòria la segona a la llista d’Isaac Albert

Un pacte per fer front a les eleccions 24 de maig

Escenificació de l'acord entre ERC Terrassa i MES Terrassa amb Isaab Albert i Carme Labòria al centre

Escenificació de l’acord entre ERC Terrassa i MES Terrassa amb Isaab Albert i Carme Labòria al centre // Foto: Joan Maeso

Després de la formalització del protocol de les relacions entre Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa i Moviment d’Esquerres, la formació d’ERC local ha presentat Carme Labòria com a la número dos de la llista de l’alcaldable Isaac Albert.

Des d’ERC asseguren que en el context actual “és necessari repensar el mapa actual i tenir la capacitat de teixir aliances diverses, basades en un ideari progressista i la defensa dels drets socials”, i per aquest motiu, les eleccions del proper 24 de maig, són vistes com a una excel·lent oportunitat per configurar “noves majories progressistes per forjar un nou poder local que construeixi el nou país de baix a dalt”.

El candidat Isaac Albert afirma que “no volem que Terrassa quedi relegada a ser un actor secundari, que miri com si no anés amb ella els moments més importants i transcendents que viurà el país dels últims 300 anys”, i afegeix que per això “cal deixar enrere una manera de fer política i d’entendre la ciutat per mirar endavant i construir un futur millor”. En aquest sentit, l’alcaldable reclama “temps per la generositat política, l’entesa i la suma d’il·lusions, esperances i experiències” per “construir majories”.

Per la seva banda, Carme Labòria, cap de llista de MÉS Terrassa, explica que la col·laboració amb ERC s’entén per “la voluntat de construir candidatures que sumin el socialisme sobiranista al projecte de construcció nacional” mitjançant la participació activa en les ciutats per “posar els municipis al servei de la cohesió social, l’equilibri territorial i la reactivació econòmica”.

Amb l’aprovació de Labòria com a número dos de la llista d’Esquerra, Isaac Albert es mostra convençut “d’encapçalar un projecte ambiciós, compromès i progressista” que vol generar confiança en la ciutadania “com va fer-ho també a les eleccions europees”.

Finalment, la crida majoritària és “sumar i convèncer” perquè, segons Albert “guanyar el 24 de maig és la millor embranzida per les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre”.

Switch to mobile version