Autor Societat
31 Març 2015 a 12:30

L’Ajuntament de Terrassa i la Creu Roja renoven el conveni amb un augment de pressupost del 24%

S’hi destinaran més de 350.000 euros

Signatura del Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Terrassa i la Creu Roja // Foto: Toni García

Signatura del Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament de Terrassa i la Creu Roja // Foto: Toni García

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de la Creu Roja Terrassa, Marià Gallego, van signar ahir dilluns el Conveni Específic de Col·laboració entre l’Ajuntament de Terrassa i l’Assemblea Local de Creu Roja de Terrassa per a l’Exercici 2015.

Aquest conveni té per objectiu establir mecanismes de col·laboració per a dur a terme accions conjuntes en l’àmbit de els competències i finalitats d’ambdues entitats per a assumptes d’interès públic i social. L’Ajuntament de Terrassa hi destinarà més de 350.000 euros, un 24% més que l’any anterior.

Una de les accions que es duran a terme són augmentar de 350 a 400 les  targetes de prepagament. Es tracta d’una tarja que es dóna a les famílies perquè puguin anar comprar en certs establiment concertats. És una tarja sense cap logotip i que facilita l’anonimat dels que la utilitzen, ja que els únics que saben l’ús d’aquesta tarja és la direcció del supermercat i la pròpia família. El supermercat facilita les dades d’ús de la tarja a Creu Roja, qui està en tot moment informada.

D’altra banda augmentaran el programa de menjador que fins ara es feia a l’Institut Mont Perdut per a nois d’entre 12 i 17 anys a un altra institut encara per determinar.

En l’àmbit de la formació, en els centres on s’han instal·lat desfibril·ladors es farà la formació necessària al personal perquè coneguin el seu funcionament i capacitar-los per al seu ús.

Switch to mobile version