Autor Hockey herba
16 març 2015 a 12:00

L’Atlètic Terrassa HC es proclama campió de la Copa del Rei

0 Flares 0 Flares ×

La victòria classifica els grocs per jugar l’Euro Hockey League

Els jugadors es van banyar a la bassa de l’Atlètic per celebrar el títol // Imatge cedida per l’ATHC

Els jugadors es van banyar a la bassa de l’Atlètic per celebrar el títol // Imatge cedida per l’ATHC

Gràcies a la victòria contra el RC Polo, l’Atlètic Terrassa es va proclamar ahir campió de la Copa del Rei. Aquesta és la quinzena vegada que els terrassencs aconsegueixen un títol que els classifica per jugar l’Euro Hockey Leage (EHL). La comunió entre afició i equip va ser la clau per aconseguir una victòria que es va decidir als shoot-outs, després d’empatar a un gol als seixanta minuts reglamentaris.

El podi el va completar la Complutense, que va aconseguir el tercer lloc en guanyar el Júnior. El màxim golejador va ser Inyaki Freixa, el millor jugador  Xavi Lleonart i el millor porter Mario Fernández.

El RC Polo va començar molt fort i va conservar la possessió durant tot un primer quart que li va ser favorable, ja que va gaudir de tres penals resolts sense problemes per Marc Calzada. L’Altètic va fallar en l’execusió d’un penal, però va recuperar empenta durant un segon quart més igualat.  El Polo es va avançar amb un gol d‘Àlex Casasayas, però l’Atlètic va reaccionat provocant un penal que Marc Sallés va enviat al fons de la porteria.

L’Atlètic va dominat la segon meitat, mantenint la possessió i atacant el rival, però sense arribar a concloure les seves jugades. El Polo, per la seva banda, va provar jugades perilloses buscant el contraatac, però la defensa terrassenca va ser molt efectiva a l’hora de fer-li front.

L’empat va fer que el partit es decidís a la ronda de shoot-outs. Marc Calzada va aturar els dos primers i Marc Sallés va transformar el definitiu, el que va fer guanyar la copa als grocs. Per celebrar-ho, els jugadors de l’Atlètic es van banyar a la bassa, com marca la tradició. .

En categoria femenina, el Polo es va endur el títol en guanyar la Real Sociedad. La jugadora formada a l’Atlètic Gigi Oliva es va endur el premi a Millor Jugadora pels seus mèrits al camp.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×