Autor Futbol
11 Març 2015 a 08:30

Les penyes del Terrassa FC se solidaritzen amb els jugadors i cos tècnic

Recaptaran diners per ajudar a pagar els endarreriments

Curva Toxica

La Curva Tóxica serà un dels col·lectius que participi de la iniciativa // Foto: Jaime Blanco

Davant la convulsa situació que es respira a l’Olímpic de Terrassa des de fa unes setmanes les penyes de socis i aficionats del Terrassa FC han fet un pas endavant per, almenys, posar-hi un remei temporal. Diumenge, quan s’obrin les portes de l’estadi abans de la disputa del matx contra el Vilassar de Mar, tothom qui ho dessitgi podrà fer una aportació econòmica que anirà destinada als jugadors i cos tècnic, a qui se’ls hi deuen algunes mensualitats.

El responsable de la penya Supporters Gol Nord (SGN), Xavi Rodríguez, explica que fan aquesta passa endavant per dos motius. El primer, per la “situació de desgovern que viu el club, amb una compravenda que no s’ha arribat a efectuar i per l’empresonament sobtat de Txuma Peralta arran del cas Osasuna”. El segon, perquè “no podem consentir que uns jugadors i un cos tècnic que s’ho deixa tot i compleix al camp no rebi recompensa”.

Al mateix temps Rodríguez recorda (i insisteix en aquest punt) que és una mesura “pal·liativa” i que ho fan “per evitar que s’embruti una vegada més el nom del club i pels incompliments de la junta directiva”. I afegeix: “No és responsabilitat nostra pagar les nòmines dels jugadors perquè no pretenem aportar un gran capital. La papereta en aquest sentit és competència d’unes altres persones”. La iniciativa, que és una idea de SGN, ha rebut el suport d’altres penyes com Curva Tóxica, Orgullo Egarense, el col·lectiu PAKA i, molt probablement, ho farà també Torrente Colorao.

Fuentes: “És tot un detallàs”

Els jugadors ja estan al corrent del moviment de les penyes i les paraules són d’agraïment cap a la massa social. Parla el capità, Jaime Fuentes, per dir que “és tot un detallàs veient cóm està la situació”. Un altre pes pesant del vestidor, Sergio Montero, afirma sentir-se “orgullós de la gent” i diu que “tot el que puguin fer serà benvingut”.

El capità reconeix que tot els ha agafat “a contrapeu” perquè “semblava que des de la seva arribada tot es normalitzava”Fuentes confirma el que més amunt deia Xavi Rodríguez: als jugadors se’ls hi deu una nòmina. “Haviem d’haver cobrat el mes de febrer entre el dia 1 i el 5 de març i ara, amb l’empresonament de Peralta, estem tots a l’espera de nous aconteixements”. És per això que, segons explica Montero, ara mateix hi ha un buit de poder: “No hi ha president, el màxim accionista no té marge de maniobra i ara mateix només estem Jaume Bonet i jo donant la cara”. I és que el defensa és, alhora, el director esportiu de l’entitat egarenca.

Els socis volen respondre

Aquest mitjà s’ha posat en contacte amb dos socis que ho són a títol personal, sense pertinença a col·lectius. Coral Andrés només té 20 anys, però és socia “des de que tinc ús de raó” i, a més, és col·laboradora habitual de La Voz del Socio del Terrassa FC. La jove egarenca creu que la iniciativa “està molt bé” perquè “els jugadors necessiten alguna cosa més que el recolzament moral, que ja el tenen”. Al seu torn, Jordi Alarcón, una mica més veterà que Andrés, també la veu amb bons ulls: “Crec que els jugadors mereixen el nostre respecte i el de la directiva i tots junts hem de remar per retornar al Terrassa on es mereix”.

Tant Coral Andrés com Jordi Alarcón afirmen que aportaran alguna cosa a l’urna. Andrés no té clara encara la xifra, però Alarcón pensa en “estar-me de prendre’m el cafè del dia per donar-s’ho als xavals”. Un primer cop d’ull a les xarxes socials denota un recolzament a la iniciativa de les penyes. Diumenge a la tarda es coneixerà el desenllaç (o no) d’aquesta història.

Switch to mobile version