Autor Hockey patins
17 març 2015 a 10:00

L’Sferic Terrassa no aixeca cap (1-5)

0 Flares 0 Flares ×

Va caure a casa davant el CHP Amposta, rival directe en la lluita per la salvació

Nova derrota de l’Sferic Terrassa, que no aixeca cap i s’ensorra a la classificació // Foto: Jordi Saragossa

Sferic Terrassa 1 – CHP Amposta 5

Sferic Terrassa: Hector Giraldez-33, Joan Morral-18, Eduard Villalba-7,  Albert Codesal-5,  Henrique Rodrigues-6 (cinc inicial), Miquel Morral-3,  Alex Montón-45, Nacho Montón-2,  Albert Bellavista-99.

CHP Amposta: Jacinto Belvis-10, Pau Esquerre-4, Robert Carles-6, Josep Francesc Garcia-3, Baptiste Melich-11 (cinc inicial), Joan Gisbert-14, Joan Esquerre-15, Josep Pons-18, Jaume Gisbert-99.

Marcador: // 0-1 Joan Esquerre, 0-2 Pau Esquerre, 0-3 Josep Francesc Garcia, 1-3 Albert Codesal, 1-4 Joan Esquerre, 1-5 Josep Francesc Garcia.

L’Sferic Terrassa ensorra gairebé del tot les seves possibilitats de sortir del pou. Aquest dissabte va caure a casa davant el CHP Amposta, un rival directe en la lluita per la salvació, per un gol a cinc.

La difícil situació dels dos equips va fer que el primer temps fos força igualtat i poc atractiu. Tant l’Sferic com l’Amposta van sortir a jugar amb una defensa molt compacta i les poques ocasions de gol arribaven per mitjà de xuts tímids des de lluny que els porters resolien amb solvència. L’oportunitat més clara va ser pels visitants, que van disposar d’una falta directa a favor a tres minuts pel descans. El porter terrassenc, Hector Giraldez, va resoldre bé la situació. Així, el partit va arribar al descans amb igualtat màxima.

A la represa, els d’Amposta van sortir amb més ritme a la pista i, en els primers minuts, van aconseguir foradar la porteria de Giraldez amb dos remats des de dins la frontal. Ja amb un lleuger avantatge en el marcador, el conjunt visitant va agafar les regnes del matx i va posar més pausa en el joc. Poc després, l’Sferic Terrassa va regalar una nova falta directa, que aquest cop els ampostins no van desaprofitar. Quatre minuts més tard, Albert Cosedal va escurçar diferències pels de Terrassa, però una nova badada defensiva dels egarencs, aprofitada per Joan Esquerre, retornava la diferència de tres gols en el marcador.

Amb el partit sentenciat, l’Sferic Terrassa va llençar-se a l’atac, novament sense èxit, i el CHP Amposta ho va aprofitar per anotar el cinquè i definitiu gol.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×