Autor Notícies
11 Març 2015 a 15:30

Pere Marcet rep la Raqueta d’Or del Club Egara

Li atorga la secció de tennis

Pere Marcet

Pere Marcet (a l’esquerra) reconegut per la secció de tennis del Club Egara // Imatge cedida pel Club Egara

El màxim mandatari del Club Egara, Pere Marcet, va rebre la màxima distinció que atorga la secció de tennis del club ratllat: la Raqueta d’Or. Va ser durant el tradicional sopar de temporada que es va celebrar el passat divendres. El premi se’l va lliurar el director tècnic del club d’aquest esport, Fulgenci Vallejo.

Vallejo va destacar que el premi “reconeix la trajectòria del president en pro del Club Egara a tots els nivells, esportiu i directiu” i com a persona que “ha dedicat i dedica una part molt important del seu temps en benefici de l’entitat”. Davant els gairebé 200 asistents a l’acte el directiu de la secció de tennis va afegir que “persones com ell mereixen tot el nostre respecte i admiració”.

D’altra banda, durant el tradicional sopar de temporada de la secció es van lliurar altres premis i distincions. Destaquen els reconeixements de trajectòria a jugadors com Maribel Elias, Carme Estrada, Montse Pujol i Josep Tabueña. També es van premiar els mèrits dels diferents equips que han competit al llarg de l’any.

Switch to mobile version