Autor Política
9 Març 2015 a 15:30

‘Sàmper Terrassa’ reclama que l’Ajuntament aporti una solució a la situació del Terrassa FC

El nou propietari del club està empresonat per corrupció

Miquel Sàmper, alcaldable per CiU a l'Ajuntament de Terrassa // Imatge del web "Sàmper Terrassa"

Miquel Sàmper, alcaldable per CiU a l’Ajuntament de Terrassa // Imatge del web “Sàmper Terrassa”

Sàmper Terrassa‘, la candidatura de CiU per a les properes eleccions municipals, lamenta públicament la situació que està vivint l’històric i centenari club de futbol Terrassa FC per culpa dels problemes generats pel seu nou propietari, avui empresonat per un cas de greu corrupció en el món del futbol.

La candidatura convergent a Terrassa assenyala que “malauradament es demostra un cop més que la gestió passiva del govern bipartit PSC-ICV no aporta bones solucions per a la ciutat i les seves principals institucions.” i recorda que “davant la possibilitat de treballar per tenir una nova propietat del Terrassa FC amb un projecte molt més identificat amb la ciutat, el bipartit municipal va optar per donar llum verda i facilitats a l’actual propietat. De nou, la gestió passiva del govern socialista provoca una mala solució per a la ciutat.”

Terrassa FC

Terrassa FC

El futur d’una S.A.D. depèn bàsicament de la voluntat dels seus accionistes, però també és cert, segons Sàmper Terrassa, que el lligam entre el Terrassa FC, que juga els seus partits a l’Estadi Olímpic, i la ciutat és indestriable.

Per aquest motiu, ‘Sàmper Terrassa’reclama que el govern municipal s’impliqui immediatament per trobar solucions a un problema que, “com també és evident, va participar a crear.”

Tanmateix, ‘Sàmper Terrassa‘ vol enviar un missatge d’ànim i els millors desigs als socis, simpatitzants, jugadors i cos tècnic del Terrassa FC i manifesta que tant de bo aviat la situació del club canviï cap a molt millor.

El compromís de ‘Sàmper Terrassa‘ és explícit: “si som escollits per governar la ciutat, serem actius en buscar solucions factibles, positives i reals per al futur del principal club de futbol de la ciutat i, per tant, treballarem activament per dotar de futur al sentiment de tants i tants terrassencs envers el Terrassa FC.”

Switch to mobile version