Autor Natació
27 Març 2015 a 15:00

Sarai Gascon aconsegueix la plata en 100 m lliures a l’Open Britànic de Natació Adaptada

Aquest cap de setmana afrontarà dues proves més

La nedadora del CN Terrassa Sarai Gascón

La nedadora del CN Terrassa Sarai Gascón // Imatge cedida pel CN Terrassa

Sarai Gascón, nedadora del Club Natació Terrassa, va aconseguir penjar-se la medalla de plata en la primera jornada de l’Open Britànic Internacional de Natació Adaptada. Va ser a la prova dels 100 metres lliures de la categoria 9.

El primer lloc va ser per la britànica Amy Marren, amb un temps d’1.04.02. El segon lloc per Gascón, que va fer una marca d’1.05.40, i el tercer lloc per la catalana Núria Marquès, amb un temps  d’1.05.74. La nedadora del CN Terrassa va millorat en mig segon el registre que havia assolit en les sèries matinals (1.05.91).

La competició se celebra al Tollcross International Swimming Centre de Glasgow. A Gascón encara li queden dues proves per disputar: la dels 50 metres lliures, que serà avui, i la dels 100 metres papallona,  que se celebrarà demà.

Switch to mobile version