Autor Entitats
17 Març 2015 a 17:00

S’obre la convocatòria d’una nova edició dels Premis Cambra 2015

Les empreses poden presentar candidatures fins el 22 d’abril

premis cambra

Guardonats de l’última edició dels Premis Cambra // Imatge Cedida per la Cambra de Terrassa

Les empreses que estiguin ubicades en el terme municipal de Terrassa i que vulguin optar a un Premi Cambra 2015 tenen de termini fins el proper 22 d’abril per presentar les seves candidatures per a qualsevol de les 5 candidatures següents: – Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Compromís i Sostenibilitat; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.

Aquests premis que organitza la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa des de l’any 1977, van néixer amb la voluntat de reconèixer públicament les empreses més actives actives i aquells projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació. Al llarg d’aquests prop de 40 anys la Cambra ha reconegut més de 160 empreses.

Aquesta edició es presenta amb algunes novetats que comencen per la nova imatge amb l’eslògan Motor de Reactivació que identifica l’edició dels Premis Cambra de l’any 2015. Amb aquest missatge, la Cambra de Terrassa posa en valor el paper determinant de l’empresa com a motor i agent actiu del procés de reactivació econòmica en què actualment està immergida l’economia catalana.

Una altra novetat d’aquest any és que contemplen dues categories vinculades a l’àmbit de la internacionalització: el Premi Cambra a la trajectòria internacional consolidada, amb l’objectiu de distingir aquelles empreses de la demarcació que hagin mantingut o incrementat de forma sostinguda la seva activitat internacional, i el Premi Cambra a la iniciació a la internacionalització, orientat a reconèixer aquelles empreses de la demarcació que hagin dut a terme un esforç destacat per impulsar la seva activitat en els mercats exteriors.

També destaca com a novetat de l’edició d’enguany la categoria del Premi Cambra al Compromís i a la Sostenibilitat, orientat a reconèixer especialment la tasca d’empreses que han fet un esforç per desenvolupar projectes singulars d’impacte social, mediambiental i econòmic en l’organizació de l’empresa per millorar tant el seu entorn intern com extern, buscant la satisfacció dels clients i resultats en les persones i la societat.

Pel que fa a la resta de categories, podran concórrer al Premi Cambra a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament les empreses que desenvolupin activitats relacionades amb la millora de la gestió del seus processos d’innovació, la recerca i el desenvolupament i que ho enfoquin com una aposta de futur. Quant al Premi Cambra a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis, recordar que està orientada a tot el col·lectiu empresarial, tant del sector del comerç i serveis com l’industrial.

Un cop tancat el termini de presentació de candidatures, aquestes seran valorades per una representació d’empresaris de la demarcació. Posteriorment, un jurat multidisciplinar format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic valorarà cada una de les candidatures i procedirà a l’elecció dels guanyadors després d’un rigorós procés de votació.

Els Premis Cambra 2015 estan patrocinats per Banc Sabadell, Circutor, Serafí-indústria gràfica publicitària, Eurofragance, Mina Aigües de Terrassa, Audi-Sarsa Vallès, Kern Pharma, Egarsat Prevenció, RACC i Diari de Terrassa, i compten amb la col·laboració de Prinet i Via Empresa i el suport especial del projecte europeu d’eficiència energètica GRASP.

Switch to mobile version