Autor Hockey herba
9 Març 2015 a 17:00

Tot igual al hockey herba abans de disputar la Copa

Les lligues de DHA i DHF s’aturaran per la disputa de la competició del KO

 

Imatge cedida per l'Atlètic Terrassa

Imatge cedida per l’Atlètic Terrassa

DIVISIÓ D’HONOR MASCULINA A

Taburiente 1-2 Club Egara

Atlètic Terrassa 5-1 RC Jolaseta

Atlético San Sebastián 1-0 CD Terrassa

Sense variacions a la màxima competició lliguera masculina. La golejada de l’Atlètic Terrassa a un candidat al descens com el Jolaseta el manté segon a tres punts del RC Polo. La derrota de l’equip basc no la va saber aprofitar el CD Terrassa. El conjunt vermell va caure al camp de l’Atlético San Sebastián (1-0) i continua cuer de la lliga. Això sí, queden encara 10 punts per disputar-se i la diferència respecte al descens és de només dos, amb la qual cosa una sola victòria l’enganxaria de ple al tren de la permanència. Al seu torn, el Club Egara va guanyar al camp del Taburiente 1-2, victòria que els hi serveix per seguir de prop a l’Atlètic en la classificació.

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA 

SPV Complutense 2-0 Atlètic Terrassa

Club Egara 3-1 RS Tenis

L’Atlètic Terrassa afrontarà la seva Copa de la Reina amb la tranquil·litat de ser fora del descens. El conjunt groc va caure al complicat camp de l’SPV Complutense madrileny per 2-0, però la derrota del seu més immediat perseguidor, el RS Tenis, a mans de l’Egara manté a les d’Oriol Fèlix un punt per sobre del novè lloc de la classificació. Les ratllades, al seu torn, continuen instal·lades en una tranquil·la sisena posició.

Divendres arrencaran la Copa del Rei i de la Reina. Les dues competicions es jugaran simultàniament a les instal·lacions de Can Salas, lloc on habitualment l’Atlètic Terrassa disputa els seus partits com a local. Els dos seniors (masculí i femení) del conjunt groc i els dos del Club Egara hi prendran part en les seves respectives categories. Al seu torn, un altre equip vallesà, el Junior, també la disputarà tant en modalitat masculina com femenina.

Switch to mobile version