Autor Futbol
16 Març 2015 a 11:00

Un gran partit del Jàbac no impedeix la derrota davant el C.F. Damm

Els terrassencs van jugar amb 10 des del minut 40

Imatge d'arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Imatge d’arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

U.F.B. Jàbac 0 – C.F. Damm 1

La intensitat del Jàbac va fer que el CF Damm, un equip amb molt bon nivell tècnic, es trobés lligat de mans i peus. L’agressivitat i un bon posicionament al camp van permetre als terrassencs, que van fer un gran partit, plantar cara al Damm, que no va poder arribar a l’àrea rival de manera clara.

Una mala interpretació de l’àrbitre, que va xiular com una simulació el que era una claríssima caiguda dins de l’àrea de Karim, va condemnar al Jàbac a  jugar amb 10 des del minut 40.

El CF Damm va marcat l’únic gol del partit en una jugada aïllada al minut 60, però la major part del joc es va desenvolupar a les zones centrals del camp (de fet només es va llançar un córner en tot el joc). Els terrassencs van lluitar i pressionar fins al final, i haguessin pogut aconseguir un empat, si no fos perquè el jugador encarregat d’executar un penal xiulat a l’últim minut va enviar la pilota per sobre del travesser.

Switch to mobile version