Autor Natació
10 Abril 2015 a 11:00

Albert Puig nedarà el relleu 4×200 m lliures al Campionat del Món de Kazan

El nedador del CN Terrassa viatjarà a Rússia del 2 al 9 d’agost

Albert Puig, nedador del CN Terrassa més guardonat tres medalles d’or i una de plata

Albert Puig nedarà el relleu 4×200 m lliures al Campionat del Món de Kazan // Imatge cedida pel Club Natació Terrassa

El nedador del Club Natació Terrassa Albert Puig ha estat seleccionat per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en el relleu 4×200 metres lliures al Campionat del Món que se celebrarà a Kazan (Rússia) entre el 2 i el 9 d’agost. El màxim organisme de la natació estatal ha decidit confeccionar el quartet amb l’objectiu de classificar-lo per als Jocs Olímpics de Río de Janeiro de l’any que ve, fita que aconseguiran els primers dotze classificats.

En principi, el relleu estatal a Kazan estarà format pels tres primers classificats en la prova de 200 m lliures al Campionat d’Espanya Open de Primavera que va tenir lloc a Màlaga la setmana passada, és a dir, Víctor Manuel Martín, Miguel Durán i Albert Puig. El nedador del CN Sabadell Marc Sánchez, amb mínima individual en 400 m estils, completarà el quartet.

En el marc de la preparació per al Mundial, Puig ha estat convocat per a un stage que es desenvoluparà al Tenerife Top Training d’Adeje (Santa Cruz de Tenerife) entre el 12 i el 18 d’abril. La llista elaborada pel director d’Alt Rendiment de la RFEN José Antonio del Castillo aplega quatre nedadores i sis nedadors. En l’apartat femení, integren la convocatòria Melani Costa (UCAM Fuensanta), Duane da Rocha (CN Mijas), Beatriz Gómez (CN Galaico) i Jessica Vall (CN Sant Andreu). De la mateixa manera, en el capítol masculí, i al marge de Puig, els escollits han estat Miguel Durán i Marc Sánchez (CN Sabadell), Víctor Manuel Martín (CN Churriana), Rafael Muñoz (Navial) i Juan Miguel Rando (CN Sant Andreu).

Switch to mobile version