Autor Cinema, teatre i televisió
9 Abril 2015 a 10:00

El 32è Festival BBVA de Cinema de Muntanya enguany a vint poblacions més de Catalunya

0900

festivalcinema

Imatge del web Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA, de la mà de la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, organitzen la segona edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya a vint poblacions de Catalunya, per projectar pel país quatre de les pel·lícules que es van premiar a la darrera edició del 32è Festival BBVA de Cinema de Muntanya 2014.

El Cicle aquest any doble el nombre de projeccions que es realitzaran a Vilafranca del Penedès, Granollers, Girona, Mollet, Reus, Solsona, Sabadell, Cervera, Valls, Sant Just Desvern, Olot, Igualada, Terrassa, Manresa, Castellar del Vallès, Balaguer, Lleida, Barcelona, Avinyó i Mataró durant tot l’any.

Les pel·lícules que es projectaran són Mission Antarctic (Premi Gran Valira a la Millor Pel·lícula d’Esports de la Muntanya 2014, de Guido Perrini), Guides&Cie (Premi FEEC a la Millor Fotografia 2014, de Guiles Chappaz), Vigia (Premi Mountain Wilderness 2014, de Marcel Barelli) i Valley Uprising (Gran Premi Vila de Torelló 2014 i Premi Boreal al Millor Guió, de Peter Mortimer i Nick Rosen).

Aquest Festival BBVA de Cinema de Muntanya és un dels més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1983 posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.

Les properes projeccions seran el 9 d’abril a l’Ateneu de Sant Just Desvern a les 20h i el 13 d’abril a la Casa de Cultura de Valls a les 20h. Podeu consultar la programació de cada població al web www.torellomountainfilm.cat o a www.fcaixescatalanes.cat.

Switch to mobile version