Autor Voleibol
10 Abril 2015 a 13:00

El Club Voleibol Terrassa inicia la segona fase de la competició

Tindrà lloc el proper 11 d’abril, a les 19 h, al Pavelló de Bon Aire

Imatge cedida pel Club Voleibol Terrassa

El CV Terrassa inicia aquest demà la segona fase de la competició // Imatge cedida pel Club Voleibol Terrassa

Aquesta fase, que agrupa els dos conjunts de la 4rta categoria catalana sènior femenina, permetrà obtenir la classificació final de la categoria, descartant els equips que comencen a jugar la fase d’ascens, de  la que el Club egarenc ha quedat fora.

El primer partit d’aquesta nova fase el jugarà contra el Torre de Claramunt B, un equip amb el qual ja ha tingut l’oportunitat d’enfrontar-se aquesta temporada.

El club La Torre de Claramunt s’ha classificat per sota del Club Terrassenc en la fase inicial. En relació als enfrontaments directes, podem extreure’n una victòria del Terrassa per 3-1 a Terrassa i una derrota en el Tie Break en el camp de les del Bages. L’equip terrassenc, amb totes les seves jugadores disponibles, inicia la segona fase amb l’objectiu de poder classificar-se entre les tres primeres posicions.

En aquest nou grup, a més del CV Terrassa i el Torre de Claramunt B, hi ha el CV Vilafranca B, CV Cunit i CV Hortons.

Switch to mobile version