Autor Waterpolo
14 Abril 2015 a 14:00

El CN Terrassa empata amb el CN Mataró després d’un joc extraordinari

L’equip de Xavi Pérez qualla un matx excel·lent

 

waterpoloterrassa

Imatge del web de CN Terrassa

El CN Terrassa va empatar a nou a la piscina del CN Mataró La Sirena en partit corresponent a la dissetena i penúltima jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va quallar un matx excel·lent en un dels escenaris més complicats de la categoria, això va fer, que el Natació encadenés un parcial final d’1 a 4 que va equilibrar l’electrònic.

El CN Mataró va avançar-se als dos minuts i mig de joc de la mà de l’esquerrana Meseguer. Poc després, Bach va aprofitar una acció en superioritat numèrica per anotar el segon. Un minut i mig després el Natació va recuperar gràcies a Alba Sánchez. Tot i que, el Mataró va recuperar el marge a través d’un parcial de 2 a 0. A vint-i-dos segons del final del primer quart, Sánchez va repetir per retallar novament la distancia de marcadors.

En el segon període els egarencs van contenir cada cop millors els atacs locals. A dos minuts del descans, Meseguer va batre Copado per marxar el 5 a 2. En l’últim moment, però, la jove Cristina Cantero va establir el 5 a 3 amb què es va arribar a l’equador.

A la represa, el Mataró en menys de dos minuts va encadenar un parcial de 2  0 amb Gibson com a protagonista que va enfilar l’electrònic fins al 7 a 3. L’equip de Xavi Pérez, no obstant, no es va descompondré i va replicar de la mà d’Alba Sànchez i de Cristina Cantero, que va batre Carlson amb una vaselina de tracta i mocador. En el tram final del període, Gibson va anotar la seva tercera diana per col·locar un perillós 8 a 5.

L’últim quart les terrassenques van mostrar la seva millor cara i van arrencar un punt valuós. Un hat trick de Gemma Gutés en un minut i mig de joc va situar l’empat a vuit davant la sorpresa general. A quaranta-vuit segons del final. Bach va tornar a avançar les maresmenques, però en el següent atac, Eugènie Pirat, després d’una bona entrada des de l’arc, va marcar el 9 a 9 definitiu des de la línia de dos metres.

El CN Terrassa rebrà la visita del CW Dos Hermanas en partit corresponent a la divuitena i última jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina. El matx es disputarà el dissabte 25 d’abril a les 16.30 hores.

Switch to mobile version