Autor Waterpolo
25 Abril 2015 a 09:30

El CN Terrassa finalitza la temporada amb l’objectiu d’aconseguir el sisè lloc contra el Dos Hermanas

María Cifuentes disputarà el seu darrer partit com a jugadora en actiu

waterpoloterrassa

CN Terrassa // Imatge del web de CN Terrassa

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa rebrà demà les 16.30h el CW Dos Hermanas en matx corresponent a la divuitena i última jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. L’equip de Xavi Pérez  encara el darrer partit amb l’objectiu de sumar com a mínim un punt per certificar el sisè lloc que ocupa a la taula. Les andaluses són vuitenes amb dotze punts, dos de marge respecte l’Escuela Waterpolo Zaragoza que jugaria la promoció per la permanència.

Xavi Pèrez remarca: “Sortirem a per la victòria per tal de tancar la temporada com cal. Necessitem, com a mínim, un punt per mantenir el sisè lloc, ja que el Rubí rep el Concepción, que és cuer, i previsiblement guanyarà”. El tècnic local explica: “Sabem on ens vam equivocar. Vam encaixar un 5 a 1 de sortida i vam haver d’anar a remolc. Demà hem d’arrencar amb tota la intensitat del món per evitar-ho”. El partit serà molt important per María Cifuentes ja que ha decidit retirar-se i serà el seu últim partit com a jugadora en actiu.

El tècnic local va destacar l’aportació de la internacional Lorena Miranda, vuitena màxima golejadora de la lliga amb 41 dianes, i la feina a la posició de boia de la cubana Lisandra Frometa i de la canadenca Breda Vosters. A més de destacar el retorn de Lucía Trinidad  a la porteria desprès d’haver estat mare.

Switch to mobile version