Autor Waterpolo
21 Abril 2015 a 11:00

El CN Terrassa guanya al Poble Nou i es manté líder

El marcador final va ser un 6 a 15

waterpoloterrassa1

Imatge del web de CN Terrassa

El CN Terrassa va superar el CN Poble Nou-Enginyers al partit corresponent a la vint-i-unena i penúltima jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo. L’equip de Dani Nart va trencar el matx a la represa amb un contundent parcial de 0 a 9, això fa que es mantinguin líders a falta d’una jornada per concloure la fase regular.

El primer quart el Natació es va avançar en el marcador de seguida, però poc desprès, els locals van restablir l’equilibri. Els de Nart van recuperar el domini amb un parcial de 0 a 2 en el tram final del període.

En el segon quart, alguns desajustos defensius dels egarencs van mantenir el Poble Nou dins el partit. Els egarencs van ampliar l’escletxa fins als quatre gols (1-5). Tot i així, en els minuts previs al descans van donar vida als locals. El Poble Nou va marcar dos gols en els darrers quaranta-vuit segons que van estrènyer el marge a l’equador (4-6).

A la represa, el Natació va esborrar els barcelonins de la piscina amb un parcial de 0 9 entre el tercer i l’últim quart. El conjunt de Dani Nart va primer l’accelerador en defensa i va trencar el rival a base de contracops que mai no van esdevenir els màxims anotadors terrassencs, Ricard Alarcón i Jordi Pérez que en van marcar dos cadascun. L’equip de Dani Garcia va anar baixant els braços progressivament davant la superioritat del Natació, que van pujar el marcador fins al 4 a 15. Al darrer moment els barcelonins van situar el 6 a 15 definitiu.

El CN Terrassa jugarà el partit corresponent a la vint-i-dosena i última jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor contra el CN Mataró Quadis el dissabte 25 d’abril a les 18.00h.

Switch to mobile version