Autor Natació
14 Abril 2015 a 16:30

El CN Terrassa rebrà cinc guardons en la XIV Diada de la Natació Catalana

El club serà reconegut com a quart millor de Catalunya

piscina club natació terrassa cn terrassa

Piscina del CN Terrassa // Imatge del web de la Federació Catalana de Natació

El Club Natació Terrassa rebrà cinc guardons en la XIV Diada de la Natació Catalana que se celebrarà el proper dimecres 29 d’abril a les 20.00h a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona (C. Lepant, 150) sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN).

La nedadora Carla Campo serà guardonada amb la Medalla al Mèrit Esportiu per la seva trajectòria esportiva com a nedadora, categoria en la qual també serà reconegut l’exwaterpolista del club Svilen Piralkov. Així mateix, els waterpolistes Xavi Serra i Agustí Pericas seran premiats amb una menció especial pel subcampionat del món juvenil assolit amb la selecció espanyola a Istanbul (Turquia) el mes d’agost passat, mentre que el nedador Víctor Muñoz rebrà una menció especial de categoria màsters per la medalla de bronze en 200 m lliures +25 aconseguida al Campionat del Món de Mont-real del mes d’agost passat.

Igualment, el club serà premiat com a quart classificat en el rànquing de millors club catalans de l’any 2014, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories.

En el transcurs de l’acte, la FCN concedirà guardons a tots els protagonistes del 2014. El CN Atlètic-Barceloneta i el CN Sabadell rebran la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu com a campions d’Europa i de la Supercopa de waterpolo masculí i femení. Al seu torn, la jugadora del Sabadell Maica Garcia recollirà el guardó de la Fita Històrica pels èxits assolits el 2014, any en què va ser designada millor jugadora d’Europa per la LEN, millor jugadora de la Final FourMVP del Campionat d’Europa. Altres noms destacats seran les nedadores Mireia Belmonte, Jèssica Vall i Àfrica Zamorano, així com Ona Carbonell i tot l’equip de natació sincronitzada.

Finalment, la FCN atorgarà l’Escut d’Or, la màxima distinció, a tres persones de gran rellevància per a la natació catalana en àmbits diversos, César Villegas, president del CN Kallipolis i impulsor de la natació sincronitzada, Josep BrascóGuillem Alsina. La FCN retrà un homenatge pòstum a Paulus Wildeboer, Miquel Barrabino i Manel Domènech, tots tres desapareguts el 2014.

El Trofeu Extraordinari als valors humans i esportius serà per a Jordi Casas, que fa més de 60 anys que neda ininterrompudament la Copa Nadal al Port de Barcelona.

Switch to mobile version