Autor Futbol
13 Abril 2015 a 14:00

El Jàbac aconsegueix una victòria per la mínima davant el FC Barcelona (0-1)

El Barça, nul com a equip

Imatge d'arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Imatge d’arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

FC Barcelona 0 – 1 Unió Jàbac i Terrassa

FC Barcelona: Guille, Dani Palao, Vilanova, Juanma, Julen, Ferran, Padilla, Arjona, Alex Corredera, Eugene, Aitor Cantalapiedra.

Unió Jàbac i Terrassa: Pedro, Pallas, Matu, Dan, Juanan, Olmo, Vela, Serna, Max, Álvaro, Ferri.

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó. Targetes grogues: Pedro (88′), Pallas (89′), Serna (35′).

Gols: Serna (16′) 0 – 1.

El Jàbac va realitzar el passat dissabte un gran partit, en la línia de les seves darreres actuacions, amb una gran intensitat en el joc i un molt bon posicionament dins el camp. Una defensa molt ordenada, liderada per Matu, molt cuidadós i serè; un mig camp lluitador, amb un gran Olmo i un Serna esplèndid que, a més, va anotar el gol amb un llançament des de dora de l’àrea, en diagonal, digne d’enmarcar; i unes bandes incisives en atac i un gran replegament d’ajuda a la defensa.

El rival, el FC Barcelona, es va mostrar individualment superior a la Unió Jàbac i Terrassa, però com a equip, el seu funcionament va ser nul. Les ocasions de les quals van disposar van ser fruit de jugades individuals, que no van saber aprofitar. El Jàbac, de fet, podia haver marxat al descans amb un 0-2, però no va finalitzar una jugada en la qual la pilota es va passejar per la línia de gol sense que cap jugador arribés a tocar-la, quan el públic ja cantava el gol. En la segona part, Dan, a porta buida, va enviar la pilota per sobre del travesser, novament amb el públic ja celebrant el gol.

Switch to mobile version