Autor Futbol
20 Abril 2015 a 14:00

El Jàbac (Divisió d’Honor Juvenil) supera el Mallorca per la mínima (1-0)

L’equip ha reaccionat tard a la Lliga

Imatge d'arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

UFB Jàbac Terrassa // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

UFB Jàbac de Terrassa 1 – RCD Mallorca 0

UFB Jàbac:  Pedro, Pallas, Matu, Dan Juanan, Olmo, Vela, Serna, Max, Álvaro, Ferry (Navarrete, Dani, Ezono, Karim, Aitor)

Mallorca: Parera, Sastre, Pep Vidal, Júnior, Nadal, Baba, Ángel, Jorge, Xecs, Javi Sánchez, Víctor Narro, (Javi Rodríguez, Dosil, Adri, Jou)

Gols: Vela (1-0)

Àrbitre: Juan Manuel Vico Moreno

L’UFB Jàbac Terrassa ha jugat un gran partit contra el Mallorca. Tot i ser un rival tècnicament superior, els mallorquins s’han vist superats en tot moment per la intensitat, l’agressivitat i el posicionament sobre el camp dels jugadors locals, que han tornat a mostrar-se com un equip compacte i difícil de batre.

El Jàbac ha dominat el primer temps, durant el qual ha disposat de quatre ocasions per ampliar l’avantatge respecte el Mallorca, però l’encert del porter o la falta d’encert en la jugada ho han impedit.

La segona part ha estat dominada pel Mallorca. L’equip visitant ha mostrat una capacitat tècnica major, però s’ha hagut d’enfrontar a un Jàbac molt combatiu que ho ha donat tot per emportar-se el partit. Els mallorquins haguessin pogut empatar en els últims moments si l’àrbitre els hagués concedit un penal que no semblava gaire clar.

Tot i la victòria, la reacció del Jàbac a la lliga arriba tard. Si hagués jugat tota la temporada com ho porta fent els últims partits hagués aconseguit una posició molt més còmoda a la taula. Als tècnics Rafa Bermejo i Pascual Felius els ha faltat temps per completar la feina amb èxit.

 

Switch to mobile version